sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

10.4.2016

Tänään oli ensimmäinen päiväni blokkien 3 ja 4 välisellä lomalla, joka kestää noin pari viikkoa! Sain eilen viimeiset kirjoitustehtävät valmiiksi, juuri ajoissa! Alkuperäinen tarkoitukseni oli mennä tänään bussilla Stuttgartiin ja siitä tätini luo, mutta *köh* teknisistä syistä reissu siirtyi ensi viikonlopulle. (hävettää vaihtaa näin viime tipassa mutta ei voi mitään näin jälkeenpäin.) Sen takia vietinkin tämän päivän kaupungilla, sillä siellä oli Swan Market, eli yleistä suuremmat markkinat, joissa tällä kertaa oli lähinnä ruokakojuja sekä kaikenlaisia kirppari/itsetehtyjä tavaroita myynnissä! Lisäksi paikalla oli livemusiikkia ja lasten karuselli sekä pomppulinna :D

 
(Vredenburgin aukio oli ihan täynnä porukkaa)

Tutkin erilaisia kojuja ja sain ostettua jopa yhden tuliaisen sitten Suomeen paluutani varten! En paljasta mikä, sillä tuttuni seuraavat tätä blogia. v_v Kojuissa oli kaikkea hienoa, ja mikäli markkinahinnat eivät olisi olleet niin korkeita, olisin ostanut paljon muutakin. Saapa nähdä miten mahdutan kaiken keräämäni paluumatkalle matkalaukkuihin, kun ne olivat jo tullessa täynnä.

 
(Nämä iskivät silmään aika nopeasti, ja mikäli olisivat mahdollisia tuoda särkymättä Suomeen, olisin saattanut jopa ostaa! :0)

Ruokakojuista oli vaikea tehdä valinta, mutta lopulta päädyin ostamaan wrap-kojusta Wrap Delhin, joka sisälsi currya, avocadoa, yms, ja oli erittäin hyvää!

 


Testasin myöskin ensimmäistä kertaa (miksi siinä meni niin kauan???) Hollantilaisia lettuja! Ihanan pieniä ja söpöjä, tarjotaan voinokareen kanssa pölysokerin kanssa (oikea suomenkielinen sana katosi nyt mielestä) Niitä oli annoksessa ehkä 10, en muistanut laskea.

 

Syömisen jälkeen jäin hetkeksi kuuntelemaan livemusiikkia, ja siitä siirryin kävelemään pitkin katuja, kun en vielä jaksanut lähteä takaisin kämpälle istumaan (sosiaalielämäni on villiä, tiedän..) Kävin harvemmin näkemälläni kauppakadulla (yleensä pyörin Oudegrachtilla, joka on se iso kanavakatu) ja siitä päädyin kirkontorille istumaan ja maistelemaan aiemmin ostamiani kookospalloja (suklaa oli hyvä, mutta summassa ostamani inkivääri-pippuri ei mennyt alas asti). Harkitsin syöttäväni jälkimmäisen puluille, mutten ollut varma olisiko se niille jonkinlaista myrkkyä tms. Kaduilla oli monenlaisia soittajia, kun päivä oli lämmin ja aurinkoinen.

  
(Hema on yksi paikallisista marketeista, vaikkakin varsin huono ruokavalikoimansa osalta. Vähän kuin menisi Tokmannille ruokaostoksille. Taustalla kirkontorni!)

 

 
(Kävin jälleen kirkonpihalla pyörimässä, mutta vielä eivät kukat olleet kukkimassa :( Ihmisiä sen sijaan tällä kertaa oli reilusti)


(Kirkko takaapäin on aika hieno)

 
(Tällä säällä näkyi jo aika monta veneilijääkin kanaalissa)

Tässäpä tämä tältä kertaa, palasin kämpälle kun paikat alkoivat mennä kiinni, ja nyt varmaan jatkan iltaa piirtämällä jotain! Ilmoittauduin huomiselle viime hetkellä peli/elokuva/musiikki pubivisaan, joten ohjelmaa on taas pitkästä aikaa koulun ulkopuolellakin! :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti